Indlæser
Vin og 3 retters juleinspireret menu Aflyst
Dato og tid
Torsdag d. 8. december 2022 kl. 18:00 til 21:30
Tilmeldingsfrist
Søndag d. 4. december 2022 kl. 23:30
Sted
VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter,
Vingsted Skovvej 2,
7182 Bredsten
VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter
Vingsted Skovvej 2
7182 Bredsten
Vin og 3 retters juleinspireret menu Aflyst
Arrangementsbeskrivelse
Vi gentager succesen!
Vores tidligere "Vin & Tapas" arrangementer har været en stor succes for vores gæster, og derfor har vi nu valgt at gentage succesen.
Denne gang har vores vinkonsulent fra Kjær & Sommerfeldt nøje udvalgt 6 forskellige vine, som passer perfekt til en juleinspireret middag - og I får selvfølgelig mulighed for at købe vinene fra aftenen med hjem.
Vine
- 2016 Maison Albert Sounit, Crémant de Bourgogne - Grande Cuvée Brut, Côte Chalonnaise, Frankrig - serveres til velkomst
- Smuk gylden farve og en meget levende mousse med fine, små bobler. Bouqueten er frisk og frugtrig med en "crémet" fylde og dybde.
- 2021 Pazo de Señorans, Albariño, Rias Baixas, Spanien
- Fersken, citron, ananas og abrikoser på flaske. Perfektionistisk, moderne, skarp og alligevel blød.
- 2020 Domaine Albert Sounit, Montagny 1. Cru - Les Coères, Bourgogne, Côte Chalonnaise, Frankrig
- Klassisk Bourgogne som på fornem vis udtrykker finesse og elegance - rank mineralsk med en intens og blomsterrig bouquet.
- 2018 Tommasi, Ripasso Valpolicella Classico Superiore, Veneto, Italien
- Klassisk Ripasso - fyldig, moden, varm med et strejf af mandel i eftersmagen.
- 2019 Prophet's Rock, Home Vineyard - Pinot Noir, Central Otago, New Zealand
- I bouqueten er en imødekommende harmoni af røde bær, blomsteraromaer og krydderier. Smagen er kompleks, mineralsk og elegant.
- 2020 Château de Fesles, Coteaux du Layon, Loire, Frankring
- En ædelsød vin med mange kompleske duft- og smagsindtryk. På en og samme tid både intens og elegant.
Til vinene har vores køkkenchef kreeret en lækker 3 retters juleinspireret menu med særligt udvalgte råvarer.
3 retters menu
Forret serveret som deleplanke på bordene:
- Ørred med kerner, blommer og kærnemælk
- Tærte med krebsestuvning
- Gravad vildt med svampe emulsion
- Anderilette med brombærkompot
- Kyllinge/persille terrin med havtorn creme
- Langtidsstegt jersey lårtunge med kanel/anis/appelsin
- Rosenkål, skalotteløg og syltede bøgehatte
- Samt Pommes Anna og gløgg sauce
- Desserttallerken med is, kage og frugt
- Hertil kaffe og the
Pris pr. person kr. 499,-
Inkl. velkomst og 5 glas vin - øvrige drikkevarer kan købes i baren.
Tilmeldingen skal ske her på siden senest søndag den 4. december 2022.
Der vil være mulighed for at blive og hygge i restauranten efter arrangementet - drikkevarer kan købes i baren.
OBS! Vi fordeler pladserne efter den enkle bestilling - derfor hvis I er en gruppe, så køb billetterne samlet, så er I sikret at sidde sammen under arrangementet.
Find vej til arrangementet
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >
Kontaktinformation til arrangør
VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter
Tlf: +45 75 86 55 33
BOOKING@vingsted.dk
Kontaktinformation til arrangør
VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter
Tlf: +45 75 86 55 33
BOOKING@vingsted.dk